dinsdag 27 oktober 2009

The handy(wo)man can

Hier zijn we dan, in Cairns, Queensland, North East Australia. Drie dagen hebben we al overnacht in the Bay Village Tropical Retreat, een aantal maanden geleden gereserveerd vanuit Europa. Straks verhuizen we naar The Castle, een goedkoper adresje waar we overnachten tot onze auto roadworthy is... We beginnen hier al vrij goed de weg te kennen, want al drie dagen dweilen we het stadcentrum af om vanalles georganiseerd te krijgen: telefoonnummer, tax file number, een Australische bankrekening, internetshops (voor mails naar de Belgische autoverzekering, naar de bank in Gent, naar ons officieel eindadres in Perth), notice boards met praktische informatie, en vooral: de garage waar we hopelijk zo snel mogelijk onze Toyota Hiace in ontvangst kunnen nemen.

We hebben hier nu ook een telefoonnummer, met name +61 420 393 543. Je weet maar nooit...

Zodra we alles georganiseerd hebben gekregen, komt er zeker een bericht met wat meer inhoudelijk verhaal... Ondertussen: groetjes vanuit het zwoele Cairns!

4 opmerkingen:

  1. Eeeeey schattekes! Jaja het moet teen en tander zijn daar om alles georganiseerd te krijgen... Maar t zal wel lukken he jullie kennende. Hier gaat alles er wat 'minder spannend' aan toe; ik geniet momenteel van mijn eerste schoolvakantie ;-); de herfstvakantie en ik vertrek morgen naar Parijs voor een paar dagen op bezoek bij mijn Antarctica-vriendin Camille...
    Heel veel plezier daar en tot gauw eens op jullie blog
    Truiel

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Yo there, vrij saai in Gent zonder jullie ;-) Gelukkig is het België volgende week herfstvakantie en tijd om nog wat te sleutelen aan lessen en oefeningen (idd TT). Nu jullie ook een telefoon hebben zal ik eerst eens de lokale tijd checken alvorens die in Skype te smijten. Vele groeten vanuit een - en nu kijk ik uit mijn venster - grijs en mistroostig Gent. Ik heb dringend weer behoefte aan een zuiderse citytrip ;-)
    grtz, Tom

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hi guys,

    Leuk te lezen dat jullie je draai beginnen te vinden. Hopelijk is jullie 'karretje' snel klaar zodat het échte reizen en genieten kan beginnen.
    Heel veel liefs en groetjes uit Zedelgem.
    XXx

    BeantwoordenVerwijderen
  4. HET MOEST ER VAN KOMEN

    Twee kangoeroes van Gentse man zijn spoorloos wo 28/10/2009 - 11:08
    De politie van Gent heeft gisteren een oproep gekregen van een man die sinds maandag of dinsdag twee kangoeroes kwijt is. Volgens de politie zijn ze op eigen kracht kunnen ontsnappen. Het gaat om twee jonge dieren van elk amper drie jaar oud. Of één van de twee de kangoeroe is die gisteren Drongen en omstreken onveilig maakte, is voorlopig onduidelijk.

    BeantwoordenVerwijderen